• BIG BAG AFMELDEN

BIGBAG AFMELDEN

MIX REKUUB

Voor de ophaling van uw gemengd bouwafval werken wij samen met BRN (Belgian Recycle Network). In deze zak kan U werkelijk bijna alles kwijt, bovendien wordt deze opgepikt in GANS België!!! Aannemer of klussenier? Met deze container in zakformaat loopt U nooit vast!

Afmeldformulier

PUIN REKUUB

Tegeltjes van de badkamer een oude terrasvloer, pannen of de schouw afgebroken? Onze puin REKUUBzak helpt je snel en efficiënt van deze kleinere maar zware hoeveelheid af. Met zijn volume van 1 kubieke meter en toegelaten gewicht van 1500 kg bespaar je heel wat tijd aan je lokaal containerpark, bovendien hoef je met onze zakken maar 1 keer te scheppen.

Afmeldformulier

ASBEST REKUUB

Onze asbestzakken zijn UN-gecertificeerd en dubbelwandig zoals het hoort. Het is belangrijk dat u de zak degelijk afsluit wanneer U klaar bent met de werkzaamheden. U kan ook de nodige VERPLICHTE persoonlijke bescherming aanschaffen via onze deelnemende verkooppunten, webshop of REKUUB automaat. In dit PBM-pakket vind je ook een handige instructiekaart met tips&trics. Op deze manier kan je veilig en conform de regelgeving aan het werk gaan.

Afmeldformulier

GROND REKUUB

Paadje aan het huis of een bekisting moeten uitgraven, je hebt al snel een hele hoeveelheid grond teveel. (Daar de inhoud van deze zak gezeefd zal worden mag er ook puin en beton in deze REKUUBzak.) De grond REKUUBzak helpt je snel en efficiënt van deze kleinere maar zware hoeveelheid af. Met zijn volume van 1 kubieke meter en toegelaten gewicht van 1500 kg bespaar je een heleboel tijd en gedoe aan je lokaal containerpark, bovendien hoef je met onze zakken maar 1 keer te scheppen

Afmeldformulier

GROEN REKUUB

De groen REKUUBzak helpt u om uw tuin eens grondig aan te pakken zonder daarna ook nog eens uw auto smerig te maken en waarschijnlijk daarna te laat aan het containerpark te arriveren. De groen REKUUBzak helpt u om snel en efficiënt dit grote volume zonder omwegen af te voeren zodat jij na het snoeien nog de tijd hebt om te genieten van je nette tuin. In geval van tuinaannemers is dit de aanhangwagen die nooit vol geraakt

Afmeldformulier

GRASZODEN REKUUB

Tijd voor een nieuw gazon? Onze Graszoden REKUUBzak help je snel en efficiënt van deze kleinere maar zware hoeveelheid af. Met zijn volume van 1 kubieke meter en toegelaten gewicht van 1500 kg bespaar je heel wat tijd aan je lokaal containerpark, bovendien hoef je met onze zakken maar 1 keer te scheppen.

Afmeldformulier

ROOFING REKUUB

Het is niet steeds evident om roofing makkelijk en efficiënt af te voeren daar het dikwijls in kleinere hoeveelheden voorkomt bij verbouwingen. De roofing REKUUBzak is speciaal voor het inzamelen van zuiver roofing op de werf of depot.

Afmeldformulier

PAPIER/KARTON REKUUB

Net verhuisd of een hele inboedel gaan kopen in een bekende Zweedse winkel? De Papier/Karton REKUUBzak helpt je snel en efficiënt van deze éénmalige grotere hoeveelheid af .

Afmeldformulier

METAAL REKUUB

De metaal REKUUBzak is de ophaling van oude metalen aan huis maar dan wanneer jij het wilt. Bovendien sluit je alle mogelijke schade uit die je bij het volproppen van je eigen wagen wel eens zou kunnen hebben!

Afmeldformulier

STRAALZAND REKUUB

Zandstraalwerkzaamheden komen steeds vaker voor, het is de sleutel om oude spullen weer nagelnieuw te maken. Het gebruikte zand wordt echter keer op keer hergebruikt tot het “kapot”gestraald is. Op dat ogenblik zit het vol met allerhande verf en andere chemische resten. Het is dus belangrijk dit restproduct niet gewoon als zand te recupereren maar afzonderlijk af te voeren naar gespecialiseerde instanties.

Afmeldformulier

CELLENBETON REKUUB

Bij het strippen van gebouwen kom je weleens een muurtje uit cellenbeton tegen. Je zal merken dat deze meestal grotere blokken snel een hele hoeveelheid worden. De Cellenbeton REKUUBzak helpt je er snel en efficiënt van af zonder dat je ganse wagen onder de witte krassen zit.

Afmeldformulier

HOUT REKUUB

Hout komt in vele vormen en soorten, dus ook onze hout REKUUBzak: Hout REKUUBzak van 1 kubieke meter: voor kleine restanten van hout in zagerijen en dergelijke. - Hout REKUUBzak van 3 kubieke meter: met zijn afmetingen van 250x130x85 past hier een ganse gedemonteerde keuken, dressing of badkamermeubel in.

Afmeldformulier

FESTIVAL REKUUB

Als het volk verdwijnt zie je meestal al gauw waar het feestje was… De festival REKUUBzak geeft je snel en efficiënt een groot volume om je decoraties en wegwerpverpakkingen éénmalig te laten ophalen. Veel of weinig volk gehad? Met de Festival REKUUBzak kan je makkelijk een “zakje” bijsteken indien het nodig blijkt. ( iets wat met rolcontainers niet zo evident is)

Afmeldformulier

GLAS REKUUB

Bij het verwijderen van een serre of ander schrijnwerk dat glas bevat is het niet altijd evident om die kleinere hoeveelheden glas weg te krijgen. Met de Glas REKUUBzak helpen we je om zonder kleerscheuren van je glasafval veilig af te geraken. Klop het glas met de nodige beschermingsmaatregelen in kleinere scherven en schep ze daarna in de zak, opgeruimd staat netjes! ( het geluk dat de scherven brengen sturen we achteraf wel door!)

Afmeldformulier

GIPSPLAAT REKUUB

Als je werkt met gipsplaten heb je soms al gauw veel resten. De gipsplaat REKUUBzak helpt je er zo vanaf! Toegelaten materialen: enkel zuivere restanten van gipsplaten. NIET-toegelaten materialen: metalen profielen, bezetting , en andere onzuiverheden

Afmeldformulier

BETON REKUUB

Betonklinkers, betonblokken, betonnen boorden, betonnen dals, je hebt er niet veel van nodig om je een breuk te heffen…. Onze beton REKUUBzak helpt je snel en efficiënt van van deze kleinere maar zware hoeveelheid af. Met zijn volume van 1 kubieke meter en toegelaten gewicht van 1500 kg bespaar je heel wat tijd aan je lokaal containerpark, bovendien hoef je met onze zakken maar 1 keer te scheppen.

Afmeldformulier